Ev / Haberler / Şirket Haberleri / Yeni Ürünler-Çerçevesiz Tuvalet

Yeni Ürünler-Çerçevesiz Tuvalet

Çerçevesiz Tuvalet Hakkında

Çerçevesiz tuvaletler, tuvalet tasarımındaki en yeni trend ve önümüzdeki birkaç yıl içinde adını çokça duyacağınız bir şey.

Çerçevesiz Tuvalet Nedir? Kasenin üst kısmında kenarı olmayan bir tuvalet. Dışarıdan bakıldığında çerçevesiz bir tuvalet, şimdiye kadar gördüğünüz herhangi bir tuvalete benziyor, ancak kapağını açıp içeriye baktığınızda farklı bir şey fark edeceksiniz. Jantı çıkararak sadece sanatsal anlamda daha temiz görünümlü bir tuvalet değil, aynı zamanda hijyen açısından da daha temiz bir tuvalet yaratmış olursunuz. Tuvaletinizi ne zaman temizleyeceğinizi düşünün. Tavanın dışını temizlemek yeterince basittir, ancak içeriye girdiğinizde iş zorlaşır. Peki bu neden zor? Kasenin üst kısmında bakteri, kireç ve kirin biriktiği sinir bozucu kenar nedeniyle. Düzgün bir şekilde silmek için herhangi bir sünger veya fırça almanız her zaman çok küçüktür. Elbette diş fırçası kullanabilirsiniz, ancak hiçbir zaman çok titiz bir iş yapıyormuşsunuz hissi vermez ve işiniz bittiğinde emeğinizin sonuçlarını bile göremezsiniz. Bunu yaptıktan sonra, normalde çamaşır suyu fışkırır, ancak yine de ne yaptığınızı gerçekten göremezsiniz ve sanki düzgün bir şekilde temizlemek yerine sadece çatlakların üzerini kağıtla kapatıyormuşsunuz gibi hissedersiniz.
Jant olmasaydı temizlemenin ne kadar kolay olacağını düşünün. Tek bir yumuşak hareketle kolayca silebilirsiniz. Herhangi bir fırçaya gerek kalmayacak ve tam olarak nereyi temizlediğinizi görebileceksiniz. Aslında söylenecek fazla bir şey yok. Tuvaleti temizlemeyi keyifli hale getirdiğini söyleyecek kadar ileri gidemeyiz ama kesinlikle çok daha az korkutucudur ve çok daha az zaman alır.

Ürünlerimizle ilgileniyorsanız veya herhangi bir sorunuz varsa lütfen bize danışın.

Mesaj bırakın